Tertúlia literària virtual Nova collita: “Coníferes” de Marta Carnicero

 In Noticies

El dijous 6 de maig a les 19 h tindrem una nova sessió de la Tertúlia Nova collita en format virtual. En aquest cas, comentarem la novel·la Coníferes (Quaderns Crema, 2020) i comptarem amb la seva autora, Marta Carnicero.

Així doncs, ja podeu agafar en préstec un exemplar de la novel·la que trobareu al vestíbul de la Biblioteca i llegir-la per poder conversar i preguntar-li tot allò que vulgueu el dia de la tertúlia. Cal inscripció per rebre l’enllaç de la reunió de Zoom.

Com sabeu, la tertúlia pretén acostar la nova literatura, els nous autors i ampliar el ventall de lectures dels usuaris de Castelldefels a més de donar a conèixer autors ben valorats i que, si ara despunten, ben aviat seran els imprescindibles de la literatura catalana.

Marta Carnicero (Barcelona, 1974) és enginyera industrial i escriptora. La seva primera novel·la es titula El cel segons Google (La Magrana, 2016) i també ha escrit llibres de cuina i ha col·laborat amb diversos mitjans, sobretot ràdio i televisió.

Sinopsi:

En Joel viu a les Walden, una comunitat idíl·lica en plena natura que rebutja les noves tecnologies i advoca per una vida fidel als costums d’abans. Amb el propòsit d’acostar-se a l’Alina, una nouvinguda que el té fascinat, comença a enviar-se cartes a si mateix a casa d’ella. Tot va bé fins que l’Alina n’hi lliura una que no ha escrit ell, el contingut de la qual suggereix que el remitent el coneix millor que ningú. A mesura que la relació avança, se succeeixen també els equívocs i les amenaces d’un sabotejador anònim decidit a separar la parella. A poc a poc, i sense adonar-se’n, en Joel es veu atrapat en un inquietant laberint de miralls on el seu reflex sembla adquirir vida pròpia mentre ell lluita per agafar les regnes del seu destí.

Us deixem amb l’entrevista que li van fer al programa Més324 tot just publicada la novel·la que comentarem:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X