El Documental del mes: “Oeconomia”

 In Noticies

Aquest mes els usuaris de la Biblioteca podran visualitzar el documental Oeconomia amb la direcció de Carmen Losmann. Versió original en alemany. Subtitulada en català (89 min). Aquesta pel·lícula forma part del circuit Docs Barcelona. Espai Margarida Xirgu.

El nostre sistema econòmic s’ha  invisibilitzat i eludeix  qualsevol anàlisi. No obstant, als darrers anys ha augmentat la sensació de que hi ha alguna cosa que no funciona. Oeconomia és un viatge creatiu i humorístic al cor d’un univers de vidre i formigó on els economistes, banquers i directius d’empresa tracten d’explicar el joc del capitalisme amb més o menys èxit. A mida que es  desvelen les regles del capitalisme contemporani, que determinen sistemàticament el creixement, el dèficit i la riquesa, es fa evident la paradoxa  de que sols és possible obtenir beneficis quan estem en deute. Una immersió a un mon ocult, en el que hi ha moltes preguntes i poques respostes.

Podeu veure’l de forma presencial el dilluns 19 d’abril a les 19 h a l’Espai Margarida Xirgu i si ho preferiu, també de forma virtual del 20 d’abril al 4 de maig. En ambdós casos cal inscripció prèvia.

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X