Tertúlia literària: “Ca la Wenling” de Gemma Ruiz

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dimecres 28 d’abril a les 18:30 h. Aquest mes llegirem Ca la Wenling i comptarem amb la presència de la seva autora, Gemma Ruiz.

Gemma Ruiz (Sabadell, 1975) és periodista i escriptora. Ha treballat a Televisió de Catalunya fent les cròniques culturals del Telenotícies i del programa La nit al dia i actualment és la redactora en cap dels informatius de TV3. Com a escriptora ha escrit dues novel·les, Argelagues (Proa, 2016) i Ca la Wenling (Proa, 2020).

Sinopsi:

Que algú de l’altra punta de la terra faci el cop de cap de venir a viure al teu país. Que et triï a tu per veí. Que faci créixer els seus fills en la teva llengua perquè estimin el que tu estimes. I que aquest algú que treballa en una perruqueria dotze hores al dia, sis dies a la setmana, amorrada als teus peus, a les teves mans i als teus cabells, tingui la generositat d’explicar-te el seu món.

Us deixem amb l’entrevista que li feren al programa Els matins en motiu de la publicació de la novel·la:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X