Petits cinèfils: cinema per als més petits !

 In Actualitat infantil, Noticies, Noticies Destacades Home

Enguany donem continuïtat a unes sessions de foment del cinema entre els més petits. Un divendres al mes tenim el Cicle Petits Cinèfils, sessions recomanades per a famílies amb infants a partir de 3 anys on es projecten petites joies del cinema en format, majoritàriament de curts o llargmetratges de durada inferior a 1 h.

Degut a les mesures restrictives per fer front a la pandèmia, la sessió no serà presencial sinó que tots els inscrits rebreu un enllaç personal per visualitzar el curt tants cops com vulgueu des de casa, des del divendres a les 17 h fins diumenge a les 20 h.

Divendres 26 de març: Pas a pas (45 min)

Sis històries poètiques, tendres i divertides que ens narren les peripècies d’un nen de cartró que viu a l’oceà, d’un homenet que despenja la lluna o d’uns animals de la selva espantats per un soroll estrany. Una selecció de pel·lícules que fan créixer.

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X