Disc de la setmana: “Tragas o escupes”

 In Noticies, recomanacions

Juntament amb el documental Eso que tú me das, estrenat, amb èxit, a sales de cine, i, recentment, a televisió, aquest Tragas o escupes és la carta de comiat de Pau Donés/Jarabe de Palo per a tots nosaltres: onze cançons majorment festives i ballables, amb els habituals ritmes llatins de Jarabe de Palo. Un estimable disc, del que destacaríem tres temes: “Vuelvo”, un cant a la vida de músic i a l’anhelat retorn als escenaris; “Eso que tú me das”, el primer single, molt en la línia i estil d’alguns èxits anteriors de la banda; i “Tragas o escupes”, una hàbil combinació de ritmes amb la lletra més descarada del disc. La gravació d’aquest, no exempta d’aturades degudes a la seva malaltia, va ser una obsessió per a Donés, sabedor que el seu temps s’acabava. El disc finalment va veure la llum el 26 de maig de 2020; Donés va morir catorze dies després. Menció també al destacable disseny de l’estoig del disc en llampant color groc i acompanyat de targetes amb les lletres de les cançons i de fotografies “polaroid” que il·lustren visualment cadascun dels talls del disc. “Lee, mira, escucha”.

Us deixem amb el primer single de l’àlbum:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X