Tertúlia literària: “Escapisme” de Marc Moreno

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària virtual el proper dijous 25 de març a les 18:30 h. Aquest mes llegirem Escapisme i comptarem amb la presència de la seva autor, Marc Moreno.

Marc Moreno (1977) és periodista, escriptor i editor. La seva activitat professional es reparteix entre la creació literària especialitzada en el gènere negre, la gestió de l’editorial Llibres del Delicte i les col·laboracions en els suplements de La Vanguardia i la revista Lonely Planet . Com a novel·lista, les seves obres retraten l’afany de posseir diners i poder, amb personatges que arriben al delicte per a satisfer les seves passions. Entre d’altres, ha escrit novel·les com Independència d’Interessos (2013) i Temps de rates (2017).

Us deixem amb un petit reportatge de betevé emès en motiu de la publicació de la novel·la:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X