Nova Agenda d’activitats de març

 In Activitats, Noticies

A partir d’avui dilluns dia 8 de març les biblioteques poden reprendre la realització d’activitats en format presencial amb un 50% d’aforament. Així doncs, us presentem de nou la programació d’activitats del mes de març amb la modificació en algunes activitats que tindran un format presencial. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, les que son amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats virtuals de març

Algunes de les activitats segueixen utilitzant els canals de Youtube i Instagram Live.

La biblioteca té actiu un protocol de mesures de seguretat covid-19 que podeu consultar aquí. Si teniu cap dubte o consulta, ens la podeu fer arribar per correu, telèfon o presencialment.

Esperem que sigui una bona notícia també per vosaltres i us animeu a participar novament de les activitats!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X