El Documental del mes: “Advocate”

 In Noticies

Aquest mes els usuaris de la Biblioteca podran visualitzar el documental Advocate, dirigit per Rachel Leah Jones i Philippe Bellaiche. Versió original en hebreu, àrab i anglès. Subtitulada en català (108 min). Aquesta pel·lícula forma part del circuit Docs Barcelona.

Jueva i advocada, Lea Tsemel és un terratrèmol de l’advocacia a Israel, especialitzada en la defensa de presoners polítics palestins, es considera una ‘optimista dona enfadada’. Sense pels a la llengua, accepta representar acusats palestins hagin o no comés delictes sota la revolucionària idea i forta convicció que la repressió que pateixen justifica la seva lluita per alliberar-se. Un seguiment exhaustiu durant la preparació de les defeses de dos casos concrets, el d’Ahmad, un nen de 13 anys, acusat de participar en un apunyalament d’un noi israelià i el de Israa Jaabis, acusada pels oficials israelians d’un intent frustrat d’atemptat suïcida, ens apropa a la inclassificable i excepcional personalitat de la protagonista.

Degut a les restriccions per fer front a la pandèmia, el passi no tindrà lloc a la Biblioteca sinó que tots els usuaris inscrits rebran un enllaç d’accés al documental, visible del 15 de febrer a l’1 de març.

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X