Disc de la setmana: “Bestieza”

 In Noticies, recomanacions

Després de sis anys d’espera ─el seu darrer disc va ser Vida inteligente, de 2014─, Los Enemigos, la banda que lidera Josele Santiago, tornà a l’estudi de gravació per deixar-nos legat d’aquest Bestieza. Un disc ben acollit pels fidels seguidors de la banda madrilenya i, alhora, amb unes excel·lents valoracions per part de la crítica especialitzada, que amb quasi unanimitat l’ha catalogat com un dels millors discos del passat 2020. En aquest treball trobarem deu cançons sense pauses, de ritmes majoritàriament ràpids i amb melodies i lletres dinàmiques i convincents. Atenció a temes com “Siete mil canciones”, “Vendaval”, “Océano” o “Mar de sendas”. Bestieza és, en definitiva, un dels més destacats discos de Los Enemigos i un retorn al seu millor so; un grandíssim mèrit per a una banda que porta més de trenta anys en actiu. Rock ‘n roll.

Aquí teniu un dels temes inclosos al disc:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X