Pel·lícula de la setmana: “La profesora de piano”

 In Noticies, recomanacions

Vint-i-quatre hores en la vida de Lara, La profesora de piano, una dona aparentment freda, cruel, que celebra el seu aniversari, la seva jubilació i el debut del seu fill, no només com a pianista, sinó també com a compositor musical. La rigidesa i perfeccionisme interpretatius (de Corinna Harfouch), i els enquadres neutres tricromàtics i estàtics (de Jan-Ole Gerster), com a obres de pintura, contribueixen a que l’espectador capti la sobreprotecció i projecció maternals de la protagonista i l’excessiva exigència no momés cap als altres, sinó també cap a ella, resultant malaltissa, incomprensible i insoportable.

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X