Llibre de la setmana: “El apicultor de Alepo”

 In Noticies, recomanacions

Christy Lefteri, és professora d’escriptura creativa, filla de refugiats xipriotes, i va treballar un temps com a voluntària en un camp de refugiats a Atenes. Des de l’experiència, escriu El apicultor de Alepo.

Nuri és apicultor a Alep. Afra, la seva dona, pintora. Sami, el seu fill. Un dia, la guerra ho destrueix tot, i la família ha de fugir de Síria. En primera persona Nuri narra, del present al passat, el seu viatge, entre 2015 i 2016, fins al Regne Unit, travessant Turquia i Grècia, com a refugiat.

Les abelles treballen en comunitat. Els humans, dividits, tendim a fer-ho individualment. Potser podríem aturar-nos i aprende d’elles.

Un cop més, una història real a través de la ficció.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X