Disc de la setmana: “It Is What It Is”

 In Noticies, recomanacions

Després de nombroses col·laboracions com a compositor i intèrpret per a tota mena de grups i músics –entre d’altres amb els hiphoters Sa-Ra, els rapers Kendrick Lamar i Mac Miller (DEP), o amb el productor i músic Flying Lotus; sense oblidar el seu pas, com a baixista, per la banda de trash i hardcore Suicidal Tendencies─, la carrera i l’evolució musical de Stephen Bruner (àlies Thundercat) no ha fet més que nodrir-se d’estímuls i tendències. It Is What It Is ─quart dels seus àlbums en solitari─ és tot un exemple de com assimilar aquestes influències i intentar bolcar-les en una producció musical. Estem, doncs, davant d’un notable disc de fusió amb 15 breus temes on es combinen melodies còsmiques amb elements jazzístics, de soul, de psicofunk… i, sobretot, amb el magnètic so del seu baix de sis cordes.

 

Us deixem amb un dels singles de l’àlbum:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X