Tertúlia literària virtual: “L’estilita” d’Uri Costak

 In Activitats, Noticies, Sense categoria

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària virtual el proper dimecres 27 de gener a les 18:30 h. Aquest mes llegirem la novel·la L’estilita i comptarem amb el seu autor, Uri Costak. Disposem d’exemplars en català i en castellà.

La tertúlia es farà en format virtual, cal inscripció prèvia per enviar l’enllaç personal per accedir a Zoom.

Uri Costak (Barcelona, 1973). Llicenciat en Periodisme, tota la seva carrera professional ha pivotat al voltant de la creació de continguts. Com a periodista ha treballat de reporter en La Vanguardia i de guionista en la Cadena Ser. Ha treballat en l’àmbit de la comunicació empresarial i institucional i com a director creatiu de diferents agències de publicitat. També imparteix classes en el Màster en Estratègia i Gestió Creativa de la Marca (UPF-BSM) i a l’Escola Elisava. L’estilita és la seva primera novel·la.

Us deixem amb la recomanació que en va fer la periodista cultural Anna Guitart al programa Els Matins de TV3:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X