Pel·lícula de la setmana: “Reina de corazones”

 In Noticies, recomanacions

L’Anne és una advocada d’èxit especialitzada en menors que han patit abusos; una dona amb caràcter i poder, disciplinada, amb una família exemplar i una casa envejable, ubicada en un entorn natural, serè i tranquil. “Perfecció danesa”, fins que apareix en Gustav, el fill adolescent i rebel del marit de l’Anne. Pura energia i fulgor devastadors que desperta una passió descontrolada en la “reina de cors”, fent trontollar la seva vida. Una tensió condicionada, moralment per l’edat, els vincles familiars i el sexe; i formalment, per enquadres sòlids i imatges determinants.

Reina de corazones és un drama dirigit per May el-Toukhy, una pel·lícula gèlida i incòmoda de veure, perquè la moralitat i l’exemplaritat no distingeix de gèneres.

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X