Llibre de la setmana: “Centroeuropa”

 In Noticies, recomanacions

En Redo és un camperol austríac, amb un passat qüestionable, que s’instal•la, amb la seva estimada Odra, en terres prussianes, entre Alemanya i Polònia, per gaudir de la recta final de la seva vida. Però quan comença a treballar el terreny descobreix, soterrat, un munt de cossos humans, un cementiri de soldats. Aquí comença la reflexió històrica sobre el vell continent, fet de guerres, sang i revolucions, i el camí per descobrir el secret que amaga el protagonista i narrador de la novel•la.

Des de la faula, l’escriptor i crític literari Vicente Luis Mora, convida, amb Centroeuropa (Galaxia Gutenberg) a pensar sobre el concepte de realitat, en constant transformació quan es mira i analitza a través dels records i la memòria, individual i col•lectiva.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X