Disc de la setmana: “The Afterlife”

 In Noticies, recomanacions

The Comet is Coming és una de les bandes més suggestives de l’actual panorama musical britànic, i de les més interessants en la creació de jazz fusió contemporani. Com en el seu anterior àlbum Trust in the Lifeforce of the Deep Mystery (2019), els sis temes d’aquest The Afterlife continuen oferint-nos una rica combinació d’elements jazzístics, electro-acústics, psicodèlics, funkis, afrobeats i de rock progressiu, amb una precisa i, alhora, desinhibida utilització de sintetitzadors, percussions, saxo i cordes. El grup ─el trio─ està format pel saxofonista i clarinetista Shabaka Hutchings (àlies King Shabaka), el teclista Dan Leavers (Danalogue) i el baterista Max Hallett (Betamax). No oblideu aquest nom: The Comet is Coming.

Música de futur des del present.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X