Pel·lícula de la setmana: “Un atardecer en la Toscana”

 In Noticies, recomanacions

Un atardecer en la Toscana de Jacek Borcuch és una instantània de l’Europa “amenaçada” pel terrorisme, els moviments migratoris i l’arribada de persones refugiades.

Campo dei Fiori és una de les places més animades de Roma. Un atemptat terrorista en aquest punt de la ciutat condicionarà el tan esperat discurs de Marie Linde, guanyadora del Premi Nobel de Literatura, una dona jueva d’origen polonès, un esperit lliure.

El seu parlament, polèmic, farà referència a la barbàrie de l’Europa xenòfoba i oposada a la immigració, i a la por encesa cap a l’altre diferent i desconegut. Perquè la història, en el Vell Continent sembla repetir-se.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X