Disc infantil de la setmana: “Rabadàb”

 In Novetats, recomanacions

Rabadàb és el punt de trobada de quatre músics amants de la música feta a Jamaica, provinents de diversos grups: L’Home Llop & The Astramats, The Pepper Pots, Torpedians, Corcs Drum&Organ, The Island Defenders,…

Aquest cop, dos teclistes (Ireneu Grosset i Joan Sobrevals), un bateria (Joan Vergés) i un cantant (Pau Llop “L’Home Llop”) s’uneixen per fer ballar a ritme jamaicà diverses nadales i cançons populars catalanes.

Us imagineu “El 25 de desembre” per burru style, “El dimoni escuat” ballant early reggae o “El trineu” a ritme de rockstedy? Doncs agafeu en préstec aquest CD i sabreu com sona aquest Nadal tan diferent. BON NADAL!!!

Us deixem amb una petita mostra del disc:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X