Llibre de la setmana: “Baricentro”

 In Noticies, recomanacions

Baricentro (Reservoir Books) de l’ escriptor alternatiu i guionista de còmics i de cinema HERNÁN MIGOYA (Ponferrada, 1971) és una novel·la autobiogràfica, un homenatge a la seva família, a les seves arrels, i a la Barberà del Vallès i el centre comercial que el van veure crèixer, de nen a adolescent.

Un text de ritme àgil, amb salts en el temps, de llenguatge col·loquial i provocador, de continguts realistes i emotius, amb pinzellades d’humor i referents culturals a les sèries, els tebeos, els personatges, els dibuixos animats i la música dels anys 80. Una novel·la, en certa manera, generacional, per aquells nens i nenes de classe obrera, mitjana-baixa, que van fer l’E.G.B. i que van passar la seva infantesa i la seva pubertat en un barri perifèric, ciutats dormitori, on qualsevol petita novetat resultava tota una aventura extraordinària, com ho va ser, l’abril de 1980, la inauguració d’una de les primeres grans superfícies multiserveis del país, Baricentro.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X