Disc de la setmana: “Anthem of the Peaceful Army”

 In Noticies, recomanacions

Anthem of the Peaceful Army és el primer disc llarg d’estudi de Greta Van Fleet, un jove quartet de rock format a Michigan, guanyador del Grammy 2019 al millor àlbum de rock pel seu anterior treball, el doble EP From the Fires.

Les seves composicions graviten entorn del blues rock, el country i el hard rock dels anys 70 i 80, rebent trets i influències de bandes com Deep Purple, Black Sabbath, The Black Crowes… i, de forma molt evident, de Led Zeppelin; sobretot pel que fa a l’estil vocal del seu cantant, Josh Kiszka, que recorda, i molt, al de Robert Plant. Però, quin grup, quin músic, no ha estat influenciat per altres bandes i músics pretèrits? Cap. Si t’agrada el hard rock dels grups anteriorment citats, t’agradarà GVF. El retorn del passat.

Aquí teniu el videoclip d’un dels singles de l’àlbum:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X