El Documental del mes: “Robots: les històries d’amor del futur”

 In Noticies

Aquest mes els usuaris de la Biblioteca podran visualitzar el documental Robots: les històries d’amor del futur. Versió original en anglès, japonès, italià i alemany, subtitulada en català (88 min). Directora: Isa Willinger.

Quan Chuck compra Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. A Japó, el robot Pepper arriba a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat… Els robots son les noves criatures del planeta terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides?
Des de fa anys que ja treballen als mostradors i recepcions d’empreses, als centres comercials o com a chefs, però ara, humanoides amb intel·ligència artificial s’introdueixen a les nostres llars i a les nostres vides privades. “Amb un IA, has de mantenir una comunicació amb frases curtes i clares”; és el consell que li donen a Chuck quan recull a la seva companya, acabada d’arribar de la fàbrica. Hi, A.I. ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Un impressionant testimoni que ens mostra el futur, avui.

Degut a les restriccions per fer front a la pandèmia, el passi no tindrà lloc a la Biblioteca sinó que tots els usuaris inscrits rebran un enllaç d’accés al documental, visible del 23/11 al 07/12.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X