Tertúlia literària Nova collita: “Ulls de nit” de Sílvia Cantos

 In Noticies

El proper dijous 10 de desembre a les 19 h ens visitarà l’escriptora Sílvia Cantos per parlar de la seva primera novel·la Ulls de nit (Columna, 2020), la sorpresa de la temporada. Una novel·la sobre la vida, els seus entrebancs i les decisions que s’han de prendre, amb força tocs d’humor i també d’introspecció.

Abans podeu agafar en préstec un exemplar de la novel·la que trobareu al vestíbul de la Biblioteca i llegir-la per poder conversar i preguntar-li tot allò que vulgueu a l’autora.

Com sabeu, la tertúlia pretén acostar la nova literatura, els nous autors i ampliar el ventall de lectures dels usuaris de Castelldefels a més de donar a conèixer autors ben valorats i que, si ara despunten, ben aviat seran els imprescindibles de la literatura catalana.

Sílvia Cantos (Argentona, 1980) és una lletraferida. Una apassionada dels llibres i una entusiasta de les noves tecnologies i les infinites possibilitats que semblen tenir, alma mater del programa de ràdio Històries, que fa onze temporades que està en antena, i del bloc de recomanacions literàries Us recomano… Està implicada en molts projectes de promoció de la lectura i, per damunt de tot, és una lectora compulsiva.

Per què vivim retenint paraules i sentiments? Per què mai ens adonem que s’està fent tard?

Un viatge a Positano canviarà la vida de la Lia per sempre. Descobrirà el sexe i l’amor, encara que les millors històries no duren per sempre… Les absències condicionen el seu caràcter, però, gràcies a les amigues, als llibres i a una ferma cuirassa protectora que s’autoimposa, tirarà endavant, mantenint viva l’esperança secreta de retrobar-se amb en Joan, qui sap si algun dia…

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X