Nova agenda d’activitats virtuals de novembre

 In Activitats, Noticies

Us presentem una nova revista d’activitats adaptada a la nova situació, hem mantingut part de les activitats inicialment programades però en un format virtual, perquè la biblioteca pugui seguir al vostre costat. Esperem poder tornar a les sessions presencials el més aviat possible. Totes les persones que ja estàveu inscrites a les activitats que es duran a terme en format virtual rebreu tota la informació necessària. Us podeu connectar a través d’un mòbil, tauleta o ordinador i les plataformes son totalment gratuïtes.

L’activitat s’impartirà en la llengua en què està anunciat el títol.

Hi haurà activitats a través de:

Cal inscripció prèvia. Accés personal.

S’enviarà l’enllaç corresponent als inscrits.

Només cal seguir-nos a Instagram (https://www.instagram.com/bibcastelldefels/) i connectar-se al nostre canal el dia i hora de l’activitat. Si no podeu ho trobareu posteriorment al nostre apartat d’Instagram TV.

Podeu accedir al nostre canal de youtube (https://www.youtube.com/channel/UCgCFu4_4kXTuMr5uO63YyhQ) i a partir de la data indicada trobareu el vídeo de l’activitat. Us animem a subscriviu-vos al nostre canal.

Cal inscripció prèvia. S’enviarà l’enllaç corresponent als inscrits.

 

Per veure l’agenda completa cliqueu aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X