A la darrera sessió del club 1214 …

 In Actualitat infantil, Noticies
Aquest dilluns passat  PER FI vam tornar a engegar els motors del CLUB1214, el club pels lectors més intrèpids que estan fent el salt de la literatura infantil a la juvenil.Com que el CONFINAMENT ens havia deixat amb un parell de lectures pendents, hem reprès el club just on l’havíem deixat… amb ganes de comentar Els bessons Tapper destrossen la ciutat de Geoff Rodkey.Pels dos nous integrants del Club (anteriors membres del Club dels GRANS 15) el llibre se’ls hi havia quedat una mica petit, però en general vam estar d’acord en que havia sigut una lectura amena i divertida. Us explico… els bessons Tapper, la Claudia i el Reese, són tan diferents com el Ying i el Yang, i quan el seu institut organitza una gimcana per NOVA YORK amb un premi ben suculent, competiran de valent entre ells per guanyar!El llibre està ple d’imatges, i és mooooolt àgil de llegir (doncs està escrit íntegrament amb diàlegs, com un guió). Vam estar d’acord en que pot ser un lectura ideal per aquells nois i noies que no s’acabin d’enganxar a la lectura, i que, en general, us farà passar una bona estona! Tots vam riure amb la cursa desenfrenada del bessons i les situacions delirants en les que s’acaben involucrant, ens van venir ganes d’estirar-nos els cabells amb les insuportables FEMBOTS, i també vam dedicar un segons de silenci pel pobre GAT DE PELUIX Calvin (que va gastar les seves set vides durant la gimcana).

Els bessons Tapper destrossen la ciutat conté lliçons valuoses sobre la sinceritat i la importància de treballar en equip. És a dir, saber quan cedir i quan imposar-te, escoltar totes les opinions i aprendre ser un líder just. A més, els bessons descobriran que a vegades L’ENGINY és la clau que obre totes les portes.

I parlant d’això… Sapigueu que les portes del Club1214 estan obertes si us hi voleu afegir! El proper 23 de novembre comentarem Prodigista. La crida de la Morrigan Corb de la saga Nervermoor (escrita per Jessica Townsend). La crítica diu que Nervermoor mereix un lloc al costat de Hogwarts, així que si us agrada la fantasia tan com a nosaltres, sereu d’allò més benvinguts!

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X