A les darreres sessions del Club Petits 15 i Grans 15 …

 In Actualitat infantil, Noticies

Aquest mes d’octubre els membres del Club de lectura Petits15 van reprendre el club comentant el llibre Feliz Feroz, d’El Hematocrítico.

La lectura d’aquest llibre ens va fer riure moltíssim (no deixeu de llegir altres títols del mateix autor com ara La Rapunzel té polls o Excel·lentíssima Caputxeta) i també ens va donar peu a parlar sobre com és possible que una mateixa acció pugui ser considerada bona o dolenta segons els ulls de qui se la mira.

Perquè això és ben bé el que passa en aquest conte on un llobató -que és boníssim- no para de donar disgustos a la seva mare -que és una lloba ferotge- fent constantment bones accions (…que si ara ajuda a una velleta a travessar el carrer, a continuació es posa a fer els deures però sempre després d’haver endreçat completament la seva habitació). Tot un desastre de llop ferotge, vaja!

El Hematocrítico (pseudònim de Miguel López) és un professor de primària que creu en el poder del riure per tractar qualsevol tema, i aquí bé que ho demostra.

D’altra banda, aquest mes d’octubre també ha començat una nova edició del Club de Lectura Grans15 amb un magnífic grup de noies i nois molt actiu i amb moltes ganes de dir la seva. Per obrir la temporada, hem escollit llegir El lladre d’ombres de Jaume Cela. Vam començar la sessió amb curiositats sobre l’escriptor i la seva vida (sabies que el seu somni era ser actor o que va treballar molts anys als escoltes?) i posteriorment hem gaudit parlant sobre aquesta història esbojarrada que ens ha divertit i ens ha fet riure molt a l’hora de compartir punts de vista, doncs la majoria del grup, entre bromes, són del parer que perdre la teva ombra no és per tant!
I tu, què en penses? Trobaries a faltar la teva ombra si te la robessin?

 

Per cert, si teniu entre 8 i 10 anys o entre 10 i 12 anys i voleu apuntar-vos-hi i participar-hi, poseu-vos en contacte amb la Biblioteca.

Aquestes són les properes sessions:

Dilluns 2 de novembre Club Grans 15 El segrest de la bibliotecària de Margaret Mahy.

Dilluns 16 de novembre Club Petits 15 Monstres de Céline Potard.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X