Llibre infantil de la setmana: “100 años : lo que la vida te enseña”

 In Sense categoria

Aquest és un llibre amb unes il·lustracions precioses. En ell veiem pàgina per pàgina, any per any, el curs de la seva vida mentre cadascun de nosaltres aprèn les petites coses que junts formen una vida sencera.

La primera tombarella, el primer amor, el gust del primer cafè o aquell dia que vam descobrir la immensitat de l’univers, la vida està esquitxada d’aquests centelleigs de llum que eixamplen la nostra visió de món.

Aquest bell llibre il·lustra amb emocionant delicadesa aquestes vivències comunes a tots els éssers humans. Pàgina a pàgina, des de que naixem fins a complir els cent, els anys discorren en un evocador recorregut vital que ens farà gaudir d’aquests moments únics.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X