Llibre de la setmana: “Por las trincheras”

 In Noticies, recomanacions

Un viatge no per paisatges sinó per trobades amb persones. Un llibre de viatges que és també un llibre polític.

A l’est d’Alemanya comença una regió, esquerdada per diverses guerres i catàstrofes, que als europeus continua resultant-nos aliena. Per aquest territori que travessa Rússia i arriba a Orient, i per les trinxeres polítiques i humanes que s’obren a través d’ell, ens guia Navid Kermani. Des de Colònia —la seva ciutat— cap a l’oest fins al Bàltic, i després en direcció sud, travessant el Caucas, de camí a Isfahán —d’on provenen els seus pares—, el viatge el porta per la zona d’assentament jueva de l’època tsarista, per les terres de sang de la Segona Guerra Mundial i per l’esquerda que existeix entre est i oest, allí on la Guerra Freda no ha acabat.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X