Tertúlia literària: “Pluja d’estels” de Laia Aguilar

 In Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dimecres 28 d’octubre a les 18:30 h. Comptarem amb Laia Aguilar, autora de la darrera novel·la guanyadora del Premi Josep Pla, Pluja d’estels (Destino, 2020).

Una trobada d’un grup d’amics en un lloc idíl·lic, confidències, gelosies, històries d’amor antigues … i una nit que els té reservada una última sorpresa.

Laia Aguilar (1976) és escriptora i guionista de sèries televisives, professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i col·laboradora del Diari Ara. Ha publicat sobretot novel·la juvenil, amb obres exitoses i premiades com Wolfgang (extraordinari), que va guanyar el Premi Carlemany 2016 i el Premi Atrapallibres 2018, Wolfgang, el secret del pare,  (la continuació de la primera novel·la) i Juno, finalista enguany al Premi Menjallibres i al Premi Protagonista Jove 2020.

Us deixem amb l’entrevista que li van fer al programa Més324 de TVC:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X