Tertúlia literària especial “La literatura, eina de valors” amb Andreu Martín

 In Noticies

Aquest mes d’octubre tenim una Tertúlia literària especial titulada “La literatura, eina de valors”. Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem el dijous 1 d’octubre a les 18:30 h, Cabaret Pompeya (Edicions 62, 2011 – Premi Sant Joan BBVA) amb el seu autor, l’Andreu Martín, i també conversarem amb la psicòloga Núria Vendrell. Organitza la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA.

Disposem d’exemplars en català i en castellà.

Andreu Martín (1949) és un escriptor prolífic, té publicades més d’un centenar d’obres en català i castellà, principalment novel·la policíaca per a adults i joves. També ha escrit còmic, teatre i guions de televisió i cinema. Guanyador d’innombrables premis literaris, és considerat un dels clàssics i imprescindibles del gènere policíac i del juvenil, amb obres de tanta anomenada com Societat negra o la sèrie de novel·les juvenils del detectiu Flanagan.

 

Us deixem amb l’entrevista que li van fer a TVC en sortir la novel·la:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X