Tertúlia Llegir el Teatre: “El Decameró”

 In Noticies

Reprenem la tertúlia Llegir el Teatre tot ampliant el ventall de lectures dels nostres usuaris. Una bona oportunitat per donar a conèixer alguns dels textos teatrals d’autors clàssics o contemporanis d’aquí o d’arreu del món que es representaran durant la temporada al TNC.

El dijous 15 d’octubre a les 19 h tindrem una nova sessió de la tertúlia Llegir el Teatre on comentarem el text que serà l’espectacle inaugural de la temporada 2020-2021 al TNC: El Decameró.

Sota l’esperit decameronià, en aquest recull s’apleguen deu veus singulars que potser, en la seva pluralitat, ens ajudin a orientar-nos per fer front als nous horitzons que tot just comencem a besllumar. Textos de Carnevali, Comadira, Cunillé, Dimitriadis, El Hachmi, Luri, Marín-Dòmine, Morales, Novarina i Perejaume.

Ja pots passar a recollir l’exemplar de regal especialment editat per Arola EditorsCom sempre, al vestíbul de la Biblioteca. I a més, podreu gaudir d’un 15% de descompte en les entrades de la representació al TNC.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X