Llibre de la setmana: “El Sacro Imperio Romano-Germánico: una historia concisa”

 In Noticies, recomanacions

El Sacre Imperi Romà-Germànic va sorgir en l’Edat mitjana com una unió poc cohesionada d’estats alemanys i ciutats-estat sota el govern suprem d’un emperador.
En una narració que abasta tres segles turbulents, Barbara Stollberg-Rilinger porta als lectors des de l’era de la Reforma a l’alabada del segle XVI fins a la seva crisi, des de la consolidació de la Pau d’Augsburg fins a la fúria destructiva de la Guerra dels Trenta Anys, des del conflicte entre Àustria i Prússia a la caiguda de l’Imperi en l’era de la Revolució Francesa.
Aquesta història és una introducció incomparable a aquest període transcendental en la història d’Europa, una nova interpretació que revela per què el Sacre Imperi no va ser un estat fallit, com creuen molts historiadors.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X