Llibre infantil de la setmana: “Los Bacon Brothers de vuelta a América”

 In Noticies, recomanacions

Davide Cali és un autor d’àlbums infantils i còmics que ha estat guardonat amb diversos premis. El seu peculiar sentit de l’humor i la seva imaginació sense límit encanten als nens i estan molt presents també en aquest àlbum.
Ronan Badel és diplomat en belles arts per la universitat d’Estrasburg. Després de diversos anys exercint de professor s’ha passat a la il·lustració d’àlbums a temps complet.

Vint anys després d’arribar al cim de l’èxit, els membres del mític grup musical Els Bacon Brothers viuen vides afables, cadascun pel seu costat… Fins al dia en què un dels seus vells vídeos es fa viral en internet. Wolf, el seu agent, decideix llavors tornar a ajuntar a la banda i posen rumb als Estats Units per a fer una gira inoblidable.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X