Guia de lectura: Tria la teva col·lecció (nois i noies de 10 a 13 anys)

 In Actualitat infantil, Guies de lectura, Noticies

Ja esteu tips de pantalles? No sabeu què fer? Mireu les col·leccions de llibres de ficció que us proposem, a un o altre segur que us hi enganxeu. Són les col·leccions amb més sortida dels darrers anys a la sala infamtil de la Biblioteca per a noi i noies de 10 a 13 anys. Misteri, aventures, humor, fantasia …

Per veure els llibres cliqueu a títol de la col·lecció:

Diari del Greg: ser quasi adolescent pot resultar molt molest. Ningú ho sap millor que el Greg Heffley, immers en el dur ambient del l’institut, on els xavalets que encara no han fet l’estirada han de compartir els passadissos amb ganàpies que ja s’afaiten dues vegades al dia. En el Diari del Greg, l’escriptor i dibuixant Jeff Kinney ens presenta el seu antiheroi.

 

 

 

Diari d’una penjada: hi ha res pitjor que anar a l’institut? Doncs sí, ser la nova penjada d’una escola privada superesnob! Com que tothom té un iPhone d’última generació, li he demanat a la mar

e que me’n compri un. Necessito un mòbil urgentment! Però, noooo! En comptes d’un iPhone la meva mare m’ha regalat aquest estúpid diari! A la meva mare se li’n va la pinça!

 

 

Els futbolíssims: una col·lecció d’humor, amistat i molt de futbol! L’equip de futbol 7 de l’escola Pla de Dalt, no és només l’equip de futbol. És molt més. Són els Futbolíssims: han fet un pacte i res ni ningú no els separarà mai. Passi el que passi. Així que, quan, de sobte, tots els àrbitres comencen a caure a terra, adormits, en ple partit, els Futbolíssims es posen tots a investigar per resoldre aquell misteri.

 

Tom Gates: ” Em dic Tom Gates. Quan els profes no m’estan mirant amb uns ulls com unes taronges, m’agrada dibuixar i pensar mil maneres d’empipar la Dèlia (la meva germana). Els profes diuen que em distrec molt i que no em concentro, però és mentida, perquè ara estic súper concentrat pensant quin tipus de galeta m’agrada més… mmm? “

 

 

 

El club de les vambes vermelles: la Laia, la Frida, l’Eva i la Marta són inseparables: sempre ho han estat i sempre ho seran. Ara s’han d’enfrontar a una notícia difícil: la Marta i la seva família se’n van a viure a Berlín! Sembla que el món s’acabi, però# les quatre amigues decideixen fundar un club que els permetrà estar juntes sempre# juntes fins al final!

 

 

 

Agatha Mistery: Egipte, Vall dels Reis. Un grup d’arqueòlegs està a punt de treure a la llum la tomba d’un misteriós faraó. Podria ser un descobriment revolucionari… Llàstima que hagin robat la preciosa tauleta amb les indicacions per a trobar la tomba. Aquest és un cas que només els aspirants a detectius Agatha i Larry Mistery poden resoldre!

 

 

 

 

La increïble història de … : humor i aventures de la mà de l’autor número 1 d’Anglaterra. Ha estat descrit com l'”autor de llibres per a nens que més creix al Regne Unit” i el seu estil literari ha estat comparat amb el de Roald Dahl.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X