Guia de lectura: les millors novel·les juvenils per aquest estiu

 In Guies de lectura, Noticies

Com sabeu, a la Planta 1 de la Biblioteca hi tenim l’Espai Joatena, la zona on els joves poden trobar-hi agrupades les novel·les que els poden interessar, a més de les recomanacions del nostre Club dels Experts.
En aquesta guia de lectura hi trobareu les novel·les juvenils amb més èxit dels darrers anys agrupades per autors perquè, l’estiu pot ser un bon moment per aficionar-se a llegir o per descobrir noves lectures.

Si cliqueu a les portades podreu veure les obres dispobibles a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels:

Àngel Burgas

Blue Jeans

Care Santos

Jenny Han

Laia Aguilar

Laura Gallego

Patrick Ness

Rick Riordan

 

R. J. Palacio

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X