Guia de lectura: Tria la teva col·lecció (infants de 7 a 10 anys)

 In Actualitat infantil, destacats, Guies de lectura, Noticies

 

Si ja t’has llegit tots els Geronimo Stilton, els del Capità Calçotets i tens el cap quadrat de tanta pantalla, et proposem un munt de col·leccions de llibres que pots encarregar a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.

Per veure els llibres que tenim clica al títol, si vols saber una mica de què van pots llegir el resum de la col·lecció o de l’últim exemplar I també pots consultar la web de la col·lecció :

Agus i els mostres: Tatxaaan! Us presentem l’Agus Pianola, un noiet molt despistat i una mica galtes que, al capdavall, és un tros de pa. Ell ja ho sap prou, que hauria de tenir l’habitació ben endreçada, però sempre espera que la mare li ho recordi perquè mai no troba el moment per posar-s’hi. I és clar, en una habitació desendreçada es perden moltes coses, com ara pilotes, videojocs i redaccions, i també se’n troben d’altres… Tu què faries, si un bon dia et trobessis l’habitació plena de monstres? + info.

 

 

Aprenent de cavaller: En Sam somia en convertir-se en cavaller, però haurà de superar sis proves per aconseguir-ho.+ info.

 

 

 

 

La banda de la Zoè: La Zoè sempre havia volgut pujar en camell i descobrir els secrets de les piràmides. La Liseta somiava visitar un mercat d’espècies, de babutxes i de teixits riquíssims. En Marc volia descobrir les constel·lacions sota el cel del desert. I l’Àlex, guanyar una cursa de dromedaris. El que no esperaven era que hi trobarien el misteri més gran de les seves vides, just al costat de les piràmides. El vols descobrir? Doncs, som-hi. + info

 

 

 

Bèsties de l’Olimp: en Pandemònius té onze anys, i tothom l’anomena Démon. Viu, avorrit, en un petit poble de l’antiga Grècia fins que el seu pare, un semideu, apareix i li encomana una feina nova: ser el guardià de les bèsties dels déus de l’Olimp. De fet, és l’encarregat de l’estable, però la feina de simple mosso de quadra s’acaba aviat: Hèracles, un déu guerrer, provoca estralls en les bèsties immortals i en Démon les ha de salvar. + info.

 

 

Claude: Coneixes en Claude? No és un gos qualsevol! Un passeig tranquil a pagès es converteix en un dia ple de feina a la granja, i en Claude es veu de cop netejant els porcs, donant menjar a les gallines i enllaçant un brau d’allò més salvatge?

 

 

 

Els gats detectius: Al barri de Montmartre de París hi ha tres individus misteriosos. Espien els habitants i es comporten de manera molt sospitosa. Els Gats Detectius no saben què pensar. Estaran planejant un segrest? O potser robar apartaments? O, fins i tot, robar un banc? Decideixen començar una investigació immediatament. El que descobriran els sorprendrà molt més del que esperaven! + info.

 

Hopi: La Balbina ha acabat el seu nou invent: una vaca voladora. Un mitjà de transport molt estrany que els durà… fins a Amèrica! Els tres amics arriben al poblat dels indis hopi just a temps per ajudar-los a resoldre un nou cas. La Ploma Sagrada del Gran Cap Kabotie ha desaparegut i només tenen dos dies per trobar-la.

 

 

Isadora Moon: Meitat fada, meitat vampir, i totalment única! Benvinguts al món de la Isadora Moon! Aquesta nit, la Isadora i la Zoe faran una festa de pijames!

 

 

 

Óssa i conill: FIUUUU! XOOF! Una COSA misteriosa cau al llac. L’Ossa i en Conill no han vist mai res igual. Quan la treuen de l’aigua, xopa i estabornida, no saben si és un animaló inofensiu o un monstre famolenc. En Conill resol el dubte arrossegat per un munt de pors: «ÉS UN MONSTRE FAMOLENC!» Una faula en clau d’humor sobre l’amistat, l’acollida i els falsos prejudicis. + info.

 

 

El petit drac Coco: En Coco s’estranya molt quan descobreix un porc domèstic rondant a prop dels Set Aiguamolls. Com hi ha anat a parar? Quan ho explica a l’Òscar i a la Matilde, els amics organitzen una expedició als pantans. Hi ha una boira tan espessa que fa por… I segur que hi ha el morroesmolat! De sobte, s’adonen que han quedat atrapats en les aigües fangoses. Ningú no els pot ajudar… O sí?

 

 

Els set cavernícoles: El Cromi està gelós de la seva germana petita, una simpàtica bebè amb cinc pèls i quatre dents que fi ns i tot fa somriure el temible bruixot Capdesoca. No vol fer-li de padrí i li molesta molt que se celebri una festa a la platja en el seu honor. Però de sobte la nena desapareix i tothom està esverat… Se l’han endut els neandertals? O potser un monstre marí? El Cromi i la seva colla surten a buscar-la. Pel camí faran un gran descobriment i, de passada, salvaran la tribu.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X