Pel·lícula familiar de la setmana: “Sing Street”

 In Noticies, recomanacions

 

SING STREET ens explica la història d’en Connor, un adolescent que decideix muntar una banda de música per tal d’impressionar a una noia.

Al Dublín dels anys 80, la recessió econòmica fa que Connor hagi de canviar la comoditat de l’escola privada en la qual estudiava per un centre públic del centre de la ciutat, on el clima és més… tibant. Trobarà un raig d’esperança en la misteriosa Raphina i, amb l’objectiu de conquistar-la, la convidarà a ser la protagonista en els videoclips de la banda que vol formar.

Sing Street està escrita, produïda i dirigida per John Carney i protagonitzada per Lucy Boynton, Maria Doyle Kennedy, Jack Reynor, Kelly Thornton i Ferdia Walsh-Peelo i compta amb una banda sonora de luxe amb música de The Cure, A-ha, Duran Duran, The Clash, Hall & Oates, Motörhead, Spandau Ballet i The Jam.

Aquí teniu el tràiler de la pel·lícula:

https://www.youtube.com/watch?v=Cyjof1gTnyI

La trobareu a la Biblioteca en format DVD i a la podeu visualitzar a Ebiblio.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X