No saps quin llibre pots llegir? A la Biblioteca t’ajudem

 In Noticies

 

Com ja sabeu podeu sol·licitar a la Biblioteca els documents que vulgueu en préstec. Llibres per a totes les edats i de tots els temes, pel·lícules, música, etc.
Per això cal fer la comanda pels següents mitjans, us els prepararem, us avisarem i podreu venir-los a buscar.

TELÈFON 936 369 697
WHATSAPP 610 560 978
CORREU ELECTRÒNIC: bustiapeticioprestecs.biblioteca@castelldefels.org

Per ajudar-vos en la tria us recomanem diverses eines:

Guies de lectura virtuals sobre temes diversos i per a tots els públics que trobareu a la web, a la Biblioteca Virtual i les xarxes socials com Twitter, Facebook i Instagram. Hi trobareu exclusivament documents de la biblioteca de Castelldefels.

Exposicions i guies de novetats al vestíbul de la Biblioteca. Com sempre, hi trobareu les novetats de ficció, és a dir, novel·la, música, cinema, còmic, etc a partir del dia 1 de cada mes, i les novetats d’obres de coneixements a partir del dia 15. Les guies de novetats les trobareu al web.

Catàleg Aladí: si sou més autònoms i voleu explorar tots els documents que ofereix la Biblioteca i veure la seva disponibilitat per al préstec, aquesta és la millor eina. Us deixem amb un videotutorial molt senzill perquè aprengueu a fer les cerques:

 


I no cal dir-ho, podeu fer qualsevol consulta a través dels mitjans esmentats i nosaltres us recomanarem i farem la cerca encantats.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X