Recomanació digital del dia: “El far”

 In Noticies, recomanacions

 

El far / Ma. Carme Roca. Columna, 2018.

No era la primera vegada que s’escapaven al far, aquell far que havia quedat cec i agònic, però sí que seria l’última”. Així comença la novel.la de Ma. Carme Roca, guanyadora del premi Prudenci Bertrana de novel.la 2018.

El far és aquell emblemàtic far de metall que des de l’any 1864 fins al 1961 s’erigia a l’illa de Buda i que podem considerar com un personatge més d’aquesta novel·la plena d’amor, intriga, venjança i secrets familiars.

I és que durant una celebració familiar, la Diana s’adona que la seva mare, la Cinta, no és la persona que sembla i sospita que amaga un secret. La Diana decideix que ha arribat el moment de descobrir la veritat i conèixer el pes que té el passat en la seva família.

Podeu veure a la Maria Carme Roca comentant el seu llibre al programa Tens un racó dalt del món..

https://youtu.be/tVoYXBsXtPQ?t=421

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X