Recomanació digital del dia: ” El arte de ordenar para niños”

 In Noticies, recomanacions

 

El arte de ordenar para niños / Nagisa Tatsumi. Duomo, 2017

Un manual per ensenyar l’ordre als nens, que ha estat bestseller al Japó, d’on és la seva autora.

A partir dels dos anys,  els nens comencen a preguntar-se què volen dir  paraules com “ordenar” i “recollir”, que tan sovint escolten  als seus pares. Aquests repeteixen frases com “anem a ordenar abans de menjar”, o “l’habitació és un desastre. Anem a recollir? ” Als més petits els resulta més atractiu treure joguines o jugar amb els seus cotxes preferits formant una llarga pista al passadís.  Guardar-los  més tard no és tan divertit o tan senzill. 

 Quan a un nen encara no se li ha ensenyat a ordenar, no és que ell no pugui  sino que no sap  com fer-ho. Per tant, hem d’ensenyar-los, i el millor mètode és anar pas a pas.

 Aquest llibre parla sobre “ordenar” i mostra tècniques específiques adaptades a les diferents edats. També explica per què ordenar és una cosa que ajuda als nostres fills a desenvolupar diferents capacitats, ja que els proporciona eines per viure una vida plena i feliç en la societat. 

Si voleu llegir-lo a Ebiblio cliqueu aquí.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X