Recomanació digital del dia: “La vida de las abejas”

 In Noticies, recomanacions

 

La vida de las abejas / Maurice Maeterlinck. Ariel, 2018.

Avui és el #DiaMundialdelesAbelles. Cal conscienciar tothom sobre la importància d’aquests pol•linitzadors indispensables per a la conservació de la biodiversitat, les amenaces a les quals s’afronten i els beneficis que reporten a la terra i l’home.

L’any 1901 el poeta i dramaturg belga Maurice Maeterlinck publicà “La vida de las abejas”, un món aeri, optimista i exterior que l’escriptor estudià amb ciència i paciència d’entomòleg. Observà la vida dins i fora del rusc, les seves volences, els seus camins, misteris i secrets. Un regne presidit sempre per una reina, on la col•lectivitat ho és tot, organitzat en obreres i soldats, gairebé perfecte. Una lectura poètica, i metàfora pura. Per prendre notes!

El trobareu disponible a #eBiblioCat clicant aquí.

I podeu continuar, per altres vies, amb “La vida dels tèrmits” (1927) i “La vida de les formigues” (1930)

https://www.youtube.com/watch?v=Dhv0iM31HLw&feature=youtu.be

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X