Recursos digitals: pel·lícules, documentals i diverses representacions

 In Noticies, Recursos digitals

Per tal de proporcionar-vos informació útil accessible en línia, la Biblioteca ha elaborat el següent llistat on hi trobareu recursos culturals per descarregar-vos o visualitzar en línia. En aquest cas fem èmfasi en les plataformes dedicades a les pel·lícules, documentals, representacions teatrals, etc.

Digitalia: servei de visionatge en línia de pel·lícules i documentals d’arreu del món. Accessible amb el carnet de les biblioteques de la XBM o bé omplint el següent formulari.

Efilm: recull de més de 2.300 títols de pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals. Accessible amb el carnet de les biblioteques de la XBM o bé omplint el següent formulari.

Hamaca: plataforma d’audiovisuals experimentals. Accessible amb el carnet de les biblioteques de la XBM o bé omplint el següent formulari.

In- edit TV: recull de documentals musicals. Accessible amb el carnet de les biblioteques de la XBM o bé omplint el següent formulari.

El Liceu a casa: sel·lecció de diverses òperes representades al Liceu que es podran visualitzar dia a dia. Accés lliure.

Teatre al sofà: selecció d’obres de teatre per veure en plataformes diverses gràcies a la generositat de companyies professionals i amateurs. Accés lliure.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X