Recomanació digital del dia: “El camí dels esbarzers”

 In Noticies, recomanacions

El camí dels esbarzers / Alba Dalmau. Angle, 2019

Alba Dalmau (1987) crea i entrellaça a El camí dels esbarzers 25 microcosmos on hi predomina l’ambient conservador i decadent d’una població perduda al mig de l’Amèrica profunda. 25 relats, cosits per uns personatges que apareixen i desapareixen, habitants en un poble fixat per la pols d’un temps que sembla que no passa. En aquest segon recull, l’autora tracta temes universals com l’amor incondicional, la por al diferent, les tensions familiars, el dolor per la pèrdua, tot això amb una prosa senzilla i precisa, gens artificial, que aconsegueix apropar-nos a un món i unes problemàtiques molt llunyanes en el temps i l’espai i fer-nos-les molt properes.

Podeu llegir l’obra a Ebiblio clicant aquí.

I si voleu dir el que en penseu i comentar-la, encara sou a temps d’apuntar-vos al Club de lectura virtual.

Tot seguit podeu veure la recomanació que en van fer els llibreters de la Llibreria Documenta:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X