Recomanació digital del dia: “Una de zombis”

 In Noticies, recomanacions

Una de zombis / Patrícia Martín. Estrella Polar, 2016.

La protagonista d’aquest Una de zombis és una noia de 13 anys que ha de sobreviure a una ciutat de Barcelona envaïda per hordes de zombis. Es bonic de reconèixer places i carrers emblemàtics d’aquesta ciutat tan omnipresent a les nostres vides… Clar que potser et trasbalsa una mica el fet que en comptes de barcelonins i turistes, pels seus carrers hi voltin només zombis però és que… aquí està la gràcia de la novel·la!

O sigui, que aquí trobarem una novel·la del gènere dels morts vivents (subsecció humor/caricatura dels tòpics d’aquest tipus de històries) on trobarem les clàssiques persecucions i les no menys clàssiques pèrdues de temps dels protagonistes a fi de donar més emoció al tema (…bé, més emoció i també més temps per a que arribin els zombis, ja que tothom sap que això de córrer no es pot dir que sigui la qualitat més potent dels morts vivents!). Tot amb molt de sentit de l’humor, energia i lleugeresa. 

Per llegir la novel·la a Ebiblio cliqueu aquí.

Patrícia Martín va néixer a Barcelona al maig del 68. Ha treballat molts anys en el sector editorial, li agrada molt llegir i és una fan absoluta dels zombis, tant de les pel·lícules com dels llibres i els blogs. Aquesta primera novel·la seva va guanyar el premi Ciutat de Badalona de narrativa juvenil 2012. 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X