Recomanació digital del dia: “Dinero”

 In Noticies, recomanacions

Dinero / Miguel Brieva. Reservoir Books, 2017.

Coeditada entre 2001 i 2005 per Ediciones Clismón y Doble Dosis, “Dinero” va ser, sí, una revista de poètica financera i intercanvi espiritual. Ens trobem davant la seva edició completa, els cinc números que es van arribar a publicar, més 44 pàgines de material extra, també en la seva accepció qualitativa.
Miguel Brieva (Sevilla, 1974), aquest mag de la tercera i quarta interpretació, del “qui riu últim, riu últim”, ens ofereix el seu catàleg característic de rostres entre la publicitat d’electrodomèstics i els documentals sobre la Segona Guerra Mundial, entre les estampes del somni americà i les caràtules de sèrie B.
Valorada pels usuaris de la plataforma eBiblio amb el màxim possible, les cinc estrelles ens recorden que no només de diners viu la humanitat i que el còmic és avui en dia una de les plataformes més obertes a la lliure creació i la reflexió crítica en tots els àmbits.
“Entre anunci i anunci, ens hem de tragar vuit hores de bon cinema”.

Cliqueu aquí per llegir l’exempla d’Ebiblio.

Si en voleu saber més, aquí teniu l’entrevista que li van fer a l’autor a TVE.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X