Sant Jordi 2020 a casa

 In Activitats, Noticies

Aquesta diada de Sant Jordi no s’atura l’activitat cultural a la ciutat. Per això us hem preparat un seguit de recursos perquè la passeu el millor possible, això si, des de casa:

  • Activitats virtuals: per a tots els públics, relacionats amb els llibres, la música, exposicions, documentals, tallers diversos, audiocontes i activitats participatives com el #relatsconfitats i #artistesacasa. Cliqueu aquí per veure l’agenda completa.
  • Videorecomanacions: a més de les recomanacions diàries de tot tipus de documents que podeu trobar als comptes de Twitter, Instagram, Facebook i a la Biblioteca Virtual, aquesta diada podeu veure les videorecomanacions que diverses persones de Castelldefels, escriptors que hem tingut amb nosaltres a la Biblioteca, escriptors i investigadors locals, col·laboradors de la Biblioteca, bibliotecaris, etc, ens han fet arribar i que podeu veure clicant aquí.

Us deixem amb una petita mostra:

  • Especial Sant Jordi de la Xarxa de Biblioteques Municipals: un munt de recursos de tot tipus el·laborat per la XBM per gaudir d’una diada … diferent. Per accedir al portal d’adults cliqueu aquí, per l’infantil aquí. A més, teniu recursos de tot tipus al portal especial de la Diputació de Barcelona.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X