Recomanació digital del dia: “Confusion: the music of Khuljit Bhamra”

 In Noticies, recomanacions

Confusion. the Music of Khuljit Bhamra / directed by Hardial S. Rai. Arts Council England, 1993.

Estem junts, vivim junts, toquem junts, però… podem trobar una veritable fusió musical? Aquesta és una de les interessants preguntes que es fa el músic Khuljit Bhamra, indi d’origen kenyà radicat a Londres.
L’experiència a l’estudi de gravació, els assajos amb músics de diverses procedències i estils, l’ús de l’escala musical i dels instruments indostànics i la seva adaptació a l’oïda occidental… tot això fa d’aquest documental una peça única en el camp de la reflexió musicològica.
Bhamra comparteix una reflexió, una recerca i una proposta: tots tenim una gran necessitat d’aprendre els uns dels altres.

Si voleu veure el documental sencer, cliqueu aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X