Agenda especial Sant Jordi i 8è aniversari de la Biblioteca

 In Activitats, Noticies

La biblioteca està d’aniversari. Fem 8 anys!!! El 23 d’abril del 2012 la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado va obrir les portes d’un nou edifici al centre de la ciutat. En aquest temps hem treballat per ser un servei de proximitat, evolucionant i millorant. La biblioteca vol continuar transformant l’entorn sent un espai cultural, educatiu, de promoció de la lectura i de cohesió social i preservant i difonent la memòria col·lectiva de la ciutat de Castelldefels. I en aquest relat tothom té un paper protagonista. Comptem amb tu per continuar endavant. Gràcies a tots i totes vosaltres i per molts anys

Hem dissenyat una revista d’activitats virtuals que us donen accés a continguts i idees d’activitats per ocupar el vostre temps, de manera individual o en família. Esperem que estigueu bé i ens retrobarem amb molta il·lusió.

Podeu descarregar-vos l’agenda clicant aquí.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X