Recomanació digital del dia: “El noi de paper”

 In Noticies, recomanacions

El noi de paper / Jordi Folck. Fanbooks, 2018

D’un vell matrimoni de llibreters neix un fill de paper amb serpentines per cabells i llàgrimes de confeti. El noi de paper és un nen de cos fràgil, però amb una enorme intel·ligència i sensibilitat, perquè està creat des de les millors pàgines de la literatura mundial. No serà fàcil per a ell sobreviure en el nostre món, governat per l’aparença física i on els valors humans estan cada cop més menyspreats.

Un ocell de paper, com a veu de la seva consciència, li servirà de guia i narrador de la seva aventura vital. El noi de paper, a poc a poc, descobrirà algunes de les seves habilitats; gràcies a la papiroflèxia en té prou amb la voluntat per transformar-se en qualsevol cosa: un vaixell, un avió, una flor… Però molts perills estan a l’aguait quan es descobreix el que pot fer, i molts voldran aprofitar-se’n per convertir-lo en l’estrella d’un circ o en el prototip d’un exèrcit de soldats de paper.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X