Recomanació digital del dia: “Mindfulness en la vida cotidiana”

 In Noticies, recomanacions

Mindfulness en la vida cotidiana: donde quiera que vayas, ahí estás / Jon Kabat Zinn Ediciones Paidós, 2017.

El Doctor Jon Kabat-Zinn, considerat el pare del mindfulness, ens apropa aquesta pràctica amb el present llibre. El mindfulness es tracta d’un programa de reducció d’estrés amb resultats científics que corroboren la seva eficàcia. Es tracta d’una sèrie de tècniques, basades en la meditació budista, que ens ajudaran a focalitzar la nostra ment en el present: “aquí i ara”.  L’obra de Kabat-Zinn ofereix recursos per a practicar la meditació en qualsevol lloc on ens trobem, i poder així connectar amb el nostre cos, per a experimentar una sensació  d’equilibri cos-ment, que ens ajudi a estar millor amb nosaltres mateixos.

Aquí teniu una entrevista a l’autora del llibre:      

Més informació:

Enllaç a l’exemplar d’Ebiblio

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X