Recomanació digital del dia: “El festín de Babette”

 In Noticies, recomanacions

El festín de Babette (Gabriel Axel, 1987, Dinamarca, 102 min.)

Adaptació d’un relat d’Isak Dinesen, l’autora de Memòries d’Àfrica. 1871, en un remot poble de la costa danesa, dominat pel luteranisme, dues germanes solteres recorden amb nostàlgia la seva llunyana joventut. L’aparició de Babette, que arriba des de París, fugint de la guerra, canviarà les seves vides. La nouvinguda és acollida com a serventa i, anys després, tindrà l’ocasió de correspondre a la bondat amb què va ser rebuda, organitzant un opulent sopar amb els millors plats i vins francesos. En un cerimonial intens i emotiu, els puritans comensals aniran cedint als plaers de la gastronomia. Oscar 1987 a la millor pel·lícula de parla no anglesa.

Més informació: Enllaç a la pel·lícula a Efilm

Aquí teniu el tràiler oficial de la pel·lícula:

Per cert, si voleu podeu triar i llegir l’adaptació en còmic clicant aquí.

El festín de Babette d’Isak Dinesen. Nórdica Libros, 2016.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X